Nieuwe 64-bit iPad 5 zal meer druk op belegerde pc’s, analist vorderingen stapelen

Apple’s introductie van de iPad zou niet zijn wat zijn eentje kocht de PC-industrie, maar het was zeker de katalysator voor een keten van gebeurtenissen die het tijdperk waar de “post-PC” apparaten gedomineerd luidde.

Maar men gelooft dat de dingen alleen maar erger voor de PC-industrie krijgt als Apple onthult de iPad 5.

Volgens Chris Whitmore van Deutsche Bank Equity Research, zal het extra druk op de pc-markt komen als een gevolg van de iPad 5 maken van een grotere vooruitgang in de bedrijfsomgeving.

; IPhone 5s 64-bit A7 chip is een ‘marketing gimmick,’ zegt Qualcomm exec

We verwachten groeiende [desktop] virtualisatie en iPad-implementaties in de onderneming voor zakelijke pc-verkoop onder druk door middel van 2014-15, “schreef Whitmore in een notitie.” We verwachten dat Apple’s iPad refresh naar 64-bit architectuur, die een grotere reeks van in staat moet stellen zijn onder andere enterprise applicatie ontwikkeling en grotere ondernemingen de penetratie te vergemakkelijken in de tijd.

Hoewel niets officieel bekend is over de iPad 5, wordt het op grote schaal zal naar verwachting een 64-bits processor vergelijkbaar met die gevonden in de nieuwe iPhone 5s voorzien.

Als gevolg van deze extra druk, zijn de ramingen voor PC zendingen voor 2013 en 2014 teruggebracht met 10 procent en 8 procent jaar-op-jaar respectievelijk van eerdere schattingen van 8 procent en 6 procent.

Whitmore niet zetten veel vertrouwen in de nieuwe processors van Intel naar boei verkoop van beide helpen.

In de nabije toekomst, terug naar school vraag PC lijkt relatief zacht en recente nieuwe hardware releases (Haswell) had weinig invloed aansporen incrementele vraag. Bovendien zijn wij van mening dat de zakelijke upgrade cyclus zal piek in de [tweede helft] 2013 corporates volledige Windows 7 overgangen voorsprong op het beëindigen van ondersteuning van Windows XP van Microsoft in het begin van 2014.

Zelfs goedkope ultrabooks zullen naar verwachting niet veel vakantie juichen te genereren.

Wij verwachten dat [sub- $ 500 ultrabooks] om extra PC gemiddelde verkoopprijs en de winstgevendheid tegenwind te maken.

Persoonlijk denk ik niet dat de overgang naar een 64-bits processor, dat veel van een verschil met de iPad op de korte termijn zal maken. de overgang van Apple om 64-bit met de iPhone 5s is meer over het instellen van de basis voor de toekomst dan nu het geval met het verstrekken van een direct voordeel voor de gebruikers.

Hetzelfde geldt voor de iPad, en terwijl IT-beheerders kunnen hun belangstelling hebben gewekt door een 64-bits processor, zal de echte voordelen die het brengt alleen te zien in de tijd.

Wat te verwachten van de iPad 5, 14 konijnen Apple kan uit haar hoed te trekken; Voor nieuwe iPad van Apple, het is (r) evolutie, baby, Kon ik gebruik maken van een 64-bit iPad 5 als mijn voornaamste werkcomputer;? IPad Air 2 features die op je afkomt

En het is ook niet alles van een leien dakje voor de iPad. Ik voorzie de tablet ervaren druk van; nieuwe BYOD / enterprise-ready Kindle Fire HDX Amazon’s.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië

Laatste nieuws over de iPad Air

? M2M markt stuitert terug in Brazilië