Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics

Nvidia zal monitoring software die beter gebruik en optimalisatie voor zijn virtuele grafische verwerking omgevingen zullen volgen lanceren.

De grafische processor bedrijf is duwen in high performance computing, enterprise servers en virtuele desktop-systemen.

Volgens Nvidia, de nieuwste versie van GRID, die zal landen 26 augustus zal GRID Monitoring, een analytics systeem om grafische virtualisatie volgen.

Tot op heden zijn virtuele GPU omgevingen moeilijker geweest om bij te houden ten opzichte van de fysieke infrastructuur. Nu GRID Monitoring zal volgen virtuele types GPU, prestaties en gebruik in bedrijven en clusters.

GRID Monitoring omvat

in vergelijking met de Qualcomm Snapdragon 820 chip.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Discovery tools waarmee virtuele GPU query. Insights op eigenschappen zoals naam, displays ondersteund, maximale resolutie, framebuffer status en de status vergunning;. Gebruik rapporten die motoren voor 3D, coderen en decoderen te volgen;. GRID Monitoring kan worden gebruikt met inheemse monitoring tools, via virtualisatie en beheer consoles van bedrijven zoals VMware en Citrix en op maat gemaakte applicaties.

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen, Data Centers; Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Lees dit