Oz schopt US kont op de netto-beveiliging: Gartner

Australië en Nieuw-Zeeland zijn “goed vooruit” van de Verenigde Staten in de roll-out van een aantal belangrijke internet security initiatieven dankzij een betere samenwerking tussen internet service providers (ISP’s) en de overheid, volgens John Pescatore, een Gartner VP gespecialiseerd in informatietechnologie beveiliging.

Secure domeinnaam diensten (DNSSEC), de toepassing van Internet Protocol versie 6 (IPv6) en de internet industrie de zogenaamde “zombie code” voor het ontkoppelen van geïnfecteerde computers werden aangeduid als voorbeelden.

“In Australië de ISP’s en de federale regering al samen veel meer, hebben een ISP gedragscode, ze praten over het filteren meer,” Pescatore vertelde de website van Australië op de RSA-conferentie in San Francisco.

Australië en Nieuw-Zeeland uitrol van DNSSEC is “ongeveer een jaar vooruit in schoppen het af” in vergelijking met de VS, waar de inzet is slechts het begin.

Het hele Pacifische gebied is vooruit, “zei hij.” De basis routing van het internet moet worden verbeterd voor de veiligheid. Dat zijn gebieden waar we Asia-Pac goed vooruit. “Sommige Australische ISP’s, met name Internode en iiNet, zijn al de inzet van IPv6.

Pescatore vergeleken meer coöperatieve industrieën van Australië, zoals elektriciteit en telecommunicatie met die in de VS, waar de regering oproepen tot verbeteringen meestal een ontmoeting met bezwaren op basis van de kosten of interferentie.

Om bot te zijn, heeft de vorm van het kapitalisme in de VS niet gewerkt aan samenwerking tussen de overheid en de particuliere sector. Het is heel erg een vijandige relatie, “zei hij.” Dit totale scheiding van vele gebieden van de overheid en de particuliere sector, ik denk dat in veel opzichten legt de VS achter in het zijn pro-actief.

Pescatore gebruikt identifiers gezondheidszorg als voorbeeld. “In elk land waar er zoiets als gesocialiseerde geneeskunde, is er een vorm van digitale identiteit, in het algemeen,” zei hij. “En dat is een manier die we online kunnen vertellen wie is een goede vent en wie is een slechte kerel, omdat de burgers digitale identiteiten, de slechteriken niet. Maar in landen als de VS, niet zoiets als digitale identiteiten. We noemen het een politieke derde rail. je raakt het, krijg je geëlektrocuteerd.

Stilgherrian reisde naar RSA in San Francisco als gast van Microsoft.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

? Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, mobiliteit; Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer, Cloud, Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties

Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties